Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία Καμίνη – Μπουτάρη

Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για τη σύσταση επιτροπής υποστήριξης του «ΝΑΙ» στο επερχόμενο δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συμμεριζόμαστε την άποψή τους ότι το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, εκθέτει τη χώρα μας σε ανεξέλεγκτους κινδύνους, και καλό θα ήταν να εκδηλωθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, ώστε να επιτευχθεί μέχρι τότε μια συμφωνία, έστω και την ύστατη ώρα μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων.

Αν αυτό τελικά δεν πραγματοποιηθεί καλούμε τους Έλληνες πολίτες στις 5 Ιουλίου, να φράξουμε το δρόμο στην επικράτηση του «Όχι». Να ψηφίσουμε «Ναι» στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, “Ναι” στην διαφύλαξη της δημοκρατίας στη χώρα μας.

Η Ελλάδα παραμένει μια ευρωπαϊκή χώρα. Το αποδεικνύουν οι κινητοποιήσεις της κοινωνίας των πολιτών (π.χ. οι διαδηλώσεις του «Μένουμε Ευρώπη»). Ο ελληνικός λαός κατανοεί πως η πατρίδα, η δημοκρατία, η ευημερία, τα δικαιώματα, το περιβάλλον χρειάζονται την Ευρώπη. Η λύση στις κακοπάθειες της Μεταπολίτευσης θα είναι ευρωπαϊκή – ή δεν θα υπάρξει.

One thought on “Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία Καμίνη – Μπουτάρη

  1. Πόσο μάλλον που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποφασισμένοι να γυρίσουμε στη Δραχμή, άλλες 2 αποδείξεις είναι τα δωρέαν ΜΜΜ της Αθήνας μέχρι τη Δευτέρα καθώς και το γεγονός ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τις εταιρίες διοδίων να μην χρεώνουν διόδια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*